REGVERDIG is dé vintage kledingwinkel voor dames en heren in Leeuwarden sinds mei 2019. De winkel is opgericht door Julia Visser. In Leeuwarden miste zij een vintage kledingwinkel waar je gewoon even gezellig kunt rondkijken, met mooie kleding die van deze tijd is en waar je kan passen. Dat is precies wat nu terug te vinden is bij REGVERDIG. Het is duurzaam, betaalbaar, eigentijds en je krijgt er een gratis een goed gevoel voor terug. Het aanbod is elke keer weer anders doordat jij kleding inbrengt, voor meer informatie daarover klik hier.

REGVERDIG verkoopt een combinatie van tweedehands, vintage en nieuwe duurzame fairtrade kleding. Daarnaast verkoopt REGVERDIG ook nieuwe producten, gemaakt met respect voor mens en milieu, dus van biologische of gerecyclede materialen en geproduceerd onder goede omstandigheden. REGVERDIG vind je op Over de Kelders 4 in de binnenstad van Leeuwarden.

Door het kopen van tweedehands kleding draag jij je steentje bij voor een beter milieu. Het maken van fast fashion wordt vaak gedaan onder slechte omstandigheden en krijgen daar te weinig voor betaald. Daarbij heeft het veel impact op het milieu. Wist je dat één spijkerbroek zo’n 7000 liter water vervuilt?

Vintage shoppen helpt jou besparen en jij helpt de aarde. Kom langs bij REGVERDIG!

P.S. REGVERDIG is Afrikaans voor ‘rechtvaardig’